O NAMA

Dobro došli internet stranicu

Casa de Lenguas

Online škola jezika

Ovde se možete informisati o našim ciljevima i misiji. 

  • Zašto online nastava?

    Smatramo da se najbolje uči iz ambijenta koji vam je prijatan i poznat, u atmosferi koja vam je uvek prilagođena. Pored toga, možete slušati naše kurseve sa bilo koje lokacije u svetu.

  • Koje sve kurseve imamo u ponudi?

    Imamo opšte, konverzacijske, kurseve pripreme, mentorske programe i specijalizovane kurseve. Možete se informisati detaljnije na ovom linku.

  • Zašto da upišem kurs baš kod vas?

    Jezički centar Casa de lenguas je nastao iz ljubavi prema stranim jezicima i predavanju. Mi se trudimo da vam obezbedimo kurs koji vam je potreban, na način koji vam odgovara.

Naša misija

Kao mlada onlajn škola jezika, želimo da vam pokažemo da možete da učite strani jezik odakle želite. Ponosni smo što se u našem timu nalaze pre svega profesori koji vole svoj posao. Važno nam je vaše mišljenje jer smo zbog vas tu. 

Naši profesori
Sve pohvale za Milicu. Fantastična profesorka👌
Milica je sjajan predavac, jako je talentovana za jezike, spanski je samo jedan od mnogih koje zna 🙃 Ume da prenese znanje, da se prilagodi svakom, i to de una manera muy interesante 🤩Sa njom sam pocela da razvijam svoje znanje spanskog posle serija 😃 Gracias por todo! ☺️ 🌞
Milica je sjajan, posvećen i strpljiv profesor. 😊 Mislim da do sada nisam nikad upoznala nekoga ko toliko lepo ume da prenese svoje znanje 😊 Sve preporuke! 😍
Dunja Jovanov
Milica je sjajan profesor! Uz nju će vam učenje biti uživanje! Posvećena učenicima, i ume da prenese znanje na zanimljiv način. 😊
Sve pohvale za Milicu i njen rad. Ona je sjajna profesorka. Uvek nasmejana, vesela i spremna za saradnju. Ima sluha za svakog ucenika i zna da prilagodi predavanja individualnim potrebama. Uz nju ucenje nikad nije dosadno. Ja sam stekla utisak da ona zaista voli svoj posao i uziva u tome sto radi, te deo svoje energije prenosi i na ucenike. Iskreno je preporucujem svima.
Pre nekih 5 godina počela sam da učim španski i sasvim slučajno naletela baš na profesorku Milicu. APSOLUTNO SVE POHVALE! Kada mi obaveze budu dozvolile, vraćam se na španski kod Mice, a i Vama preporučujem isto, sad je još i online! 😁😁😁 ¡Hasta luego!❤️

Naša vizija

Želimo da učenje stranih jezika učinimo što dostupnijim, da pružimo podršku prilikom: zapošljavanja, preseljenja u inostranstvo, kao i tokom školovanja i/ili studiranja. 

 

 

Pratite nas na mrežama!
Ako želite da dobijate mejl od nas svake nedelje, prijavite se na naš newsletter. 
Casa de Lenguas